Aνακοινώσεις

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Οι κακοί συνσικαλιστές

 του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΑΚΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


http://www.alfavita.gr/kados/28112a3.jpg



 ΑΠΑΝΤΗΣΗ

"............οι Συνδικαλιστές δεν αφήνουν να γίνει η αυτό αξιολόγηση που θα μπορούσε να καταδείξει τα τρωτά σημεία του Ελληνικού Εκπαιδευτικού συστήματος "

Κάνετε λάθος Κ.ΛΑΚΑΣΑ οι κυβερνοσυνδικαλιστές και δυστυχώς είναι η πλειοψηφία, Συμφωνούν.

 Δεν συμφωνεί  ο Δάσκαλος, που ο πρώτος του μισθός είναι 670 ευρώ, που δουλεύει σε σχολεία που δεν έχουν χρήματα ούτε για τις λειτουργικές δαπάνες, αν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό, πετρέλαιο, σαπούνι , χαρτί. Σε σχολεία   που δεν έχουν Ήλιο, Αέρα  Βιβλιοθήκες , Βιβλια, Υπολογιστές  και ο κατάλογος είναι ατέλειωτος Κ. ΛΑΚΑΣΑ.

Δεν θέλει να αξιολογηθεί με το δικός σας σύστημα αξιολόγησης, γιατί αξιολογείται κάθε μέρα από τους μαθητές του και τους γονείς των μαθητών του γιατί η εκπαίδευση είναι ΖΩΝΤΑΝΗ, δεν γίνεται με χαρτιά και αριθμούς και τρομοκρατία .

Θα τους έβαζα να δουλεύουν κάθε μέρα, όπως δουλέψαμε εμείς στα χωράφια κι όπως δουλεύουμε στα βουνά κόβοντας ξύλα, για όλη τους τη ζωή.
Έτσι θα βλέπανε για ποιο σκοπό γεννηθήκανε οι άνθρωποι.
Θα έπρεπε να κοιμούνται εκεί που κοιμόμαστε εμείς.
Να τρώνε όπως τρώμε εμείς.
Πρώτα απ' όλα όμως να δουλεύουν. Έτσι θα μάθουν».


Το παραπάνω απόσπασμα είναι από το έργο του Ερνέστο Χεμινγουέι «Για ποιον χτυπά η καμπάνα».

Το αφιερώνουμε ολόψυχα σε όλους

Σε όλους, δηλαδή, αυτούς που εδώ και δυο χρόνια, σε μιαν άνευ προηγουμένου επιχείρηση τρομοκρατίας, εκβιασμού, πατριδεμπορίου και λοβοτομής του λαού, έχουν στρέψει όλες τις πυροβολαρχίες του συστήματος ενάντια στους είλωτες, και που

με αναίδεια καλοζωισμένης Αντουανέτας,

καμουφλαρισμένοι πίσω από την αυθεντία της ασημαντότητάς τους, πλαισιωμένοι από τις «ΥΕΝΕΔ» της «δημοκρατίας» τους, αυτοί, οι χορτάτοι, διατάζουν τους πεινασμένους «να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων»!
                                                                                                                   "Εκπαιδευτικοί εν Δράσει"


Δεν υπάρχουν σχόλια: